Hvem er vi?

Hairtools ApS startede i 2001. Hairtools bruges dagligt i Danmark af mere end 1.200 frisørsaloner og kosmetologforretninger, mere end 4.000 brugere og deres 920.000 kunder. Siden starten er der omsat 8,5 mia. kr. igennem Hairtools.

Hairtools udvikles løbende af passionerede medarbejdere. Vi gør vores yderste for at sikre, at du har den bedste værktøjskasse til at drive en succesfuld forretning.
Vi vil gerne fastholde vores position som det mest anvendte system til frisør- og kosmetologbranchen og har derfor valgt udelukkende at lave et produkt til frisører og kosmetologer, fremfor at udvide til andre brancher. Hairtools arbejder i tæt samarbejde med Danmarks Organisation for Frisører og Kosmetologer samt Dansk Kosmetologforening og var Gazelle virksomhed i 2008 og 2010.

Onsdag den 31. august 2016 blev Hairtools solgt til EG A/S. Hairtools vil fortsætte som en selvstændig enhed i EG-organisationen med de samme 16 medarbejdere. Som kunde og samarbejdspartner vil du ikke opleve ændringer i forhold til it-systemet og den service, vi leverer. Efter handlen er vi blevet en del af en division i EG-koncernen med over 200 medarbejdere, der leverer branchespecifikke it-løsninger i skyen. I alt har EG knap 2.000 medarbejdere i Skandinavien og betjener mere end 12.000 kunder fra 30 kontorer.

Close Menu